Haberler

Vakti kısıtlı olan kullanıcılarımız için VIP Kurye Hizmeti

İstanbul'da yaşamanın güzelliklerinin yanında bildiğimiz gibi bazı dezavantajları mevcut günün bazı saatlerinde trafik ve park sorunu hareket kabiliyetimizi oldukça kısıtlıyor,

Bir çok ilçede yetkili servis olsa da ürünü bırakmak ve onarımı beklemek mümkün olmayabilir. Bu durumlar için Samsung Electronics kontrolünde VIP kurye hizmeti başlatıldı,

Yapmanız gereken ;

4447711 no lu Samsung Çağrı merkezini aramanız gerekecek,

kurye hizmeti almak istediğiniz belirttiğinizde size ön kayıt oluşturulacak ve adresinize moto kurye yönlendirilecektir.

Gelen motor kurye sizden ürünü teslim alarak ikametinize en yakın yetkili servise teslim edecektir. (Taşıma işlemi sırasında ürününüz sigortalı olacaktır.)

ürün servise ulaştığında ekip lideri tarafından kayıt alınarak onarım süreci bizzat takip edilecek ve size bilgi verilecektir.

Kurye hizmet bedeli teknik servis tarafından cep telefonunuza gelen ödeme linki ile gerçekleştirilecektir.

Onarım sonuçlandığında yine motor kurye belirttiğiniz adrese ürünü teslim edecektir.

Gününü çok yoğun yaşayan kullanıcılarımız için hayata geçirilen bu hizmet ile #samsungyanınızda

Orijinal Yedek Parça ve Aksesuar

Cihazın onarımı ve sağlıklı kullanımı için orijinal yedek parça ve orijinal aksesuar çok önemlidir. Bu konuda kullanıcılarımızı doğru yedek parça ve aksesuar ile buluşturmayı hedefliyoruz.

Kurumsal Çözümler

Firmanız için Samsung Mobil ürünleri tercih ettiyseniz satış satış sonrası hizmetler için sizin yanınızdayız. Tüm onarım ve aksesuar talepleriniz için bizimle iletşime geçebilirsiniz.